Ανακαίνιση διαμερίσματος νέου ζευγαριού

anakainisi diamerismatos neou zeugariouΜε θέα τη θάλασσα!

Το διαμέρισμα αυτό είναι εντυπωσιακό λόγω θέσης και θέας! Οι ιδιοκτήτες του νέοι, κοινωνικοί και με πολλή διάθεση για design!

Στόχος ήταν η ανακαίνιση να εκφράζει το γούστο και τα χαρακτηριστικά των νέων ιδιοκτητών. Η βάση του concept αν μπορεί να ειπωθεί με λίγα λόγια, ήταν εκσυγχρονισμός του κλασσικού. Η παλέτα της αρεσκείας τους ήταν η κλίμακα από το λευκό στο μαύρο. Τα χρώματα σκιάστηκαν. Επιλέξαμε ελάχιστα σημεία έντονου χρώματος για να δημιουργήσουμε αντιθέσεις.

Βασική και ριζική αλλαγή ήταν αυτή της κουζίνας. Δημιουργήσουμε μια νέα ανοιχτή κουζίνα με νησίδα, στον ενιαίο χώρο σαλονιού-τραπεζαρίας ενώ στο δωμάτιο που καταλάμβανε η παλιά κουζίνα να φτιάξουμε ένα σύγχρονο γραφείο με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους.

Επιπλέον έπρεπε να φροντίσουμε τη δημιουργία μιας θεαματικής εισόδου σε συνδυασμό με το χωλ στη συνέχεια, χώροι που βρίσκονται σε άμεση επικοινωνία με τη νέα κουζίνα.

Ακόμη, αντικαταστήσαμε το παλιό τζάκι με ενεργειακό και δημιουργήσαμε μια νέα γεωμετρική υποβλητική επένδυση. Τοποθετήσαμε δύο πολυθρόνες εικονικού ντιζάιν στο μικρό ‘προσωπικό’ σαλόνι που δημιουργήθηκε μπροστά από το τζάκι. Χωρίσαμε νοητά το χώρο αυτό από τη νέα τραπεζαρία με ελαφριά see-through διαχωριστικά.

Συνδυάσαμε πολυθρόνες, τραπεζάκια, φωτιστικά με τον υπάρχοντα μεγάλο λευκό καναπέ. Η σύνθεση ολοκληρώθηκε με ταπετσαρίες, κρυφούς φωτισμούς και έπιπλα ειδικά σχεδιασμένα από εμένα για το συγκεκριμένο σπίτι!

Τέλος, αλλάξαμε ουσιαστικά το concept του κυρίως μπάνιου με ειδικά σχεδιασμένα έπιπλα, καθρέπτες και φωτιστικά.