ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

-
1.

Interior Design

Το γραφείο ασχολείται με μια ευρεία γκάμα έργων που συντίθεται από

  • κατοικίες
  • ξενοδοχεία
  • επαγγελματικούς χώρους
  • εκθεσιακά περίπτερα
  • χώρους αθλητισμού/χορού.
2.

3D Modeling - Φωτορεαλισμός

Πρόκειται για μία σύγχρονη μέθοδο σχεδιασμού με τα πιο εξελιγμένα λογισμικά τριδιάστατης σχεδίασης και ψηφιακής απεικόνισης. Δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να δει τον εικονικό νέο χώρο που του προτείνουμε και τον οδηγεί από τη φαντασία στην κατανόηση. Έτσι καθίσταται σίγουρος για τις συγκεκριμένες αποφάσεις του.

3.

Διακοσμητικές προτάσεις

Στις περιπτώσεις που έχουμε χώρους χωρίς προβλήματα και θέλουμε την ανανέωσή τους, όταν χρειαζόμαστε κάποια νέα έπιπλα ή ταπετσαρίες και όταν έχουμε ανάγκη μια αλλαγή αλλά μικρό budget, προτείνουμε διακοσμητικές παρεμβάσεις με τη χρήση mood boards.

4.

Engineering και Έκδοση Αδειών

Σε συντονισμό με τους συνεργάτες μελετητές συντάσσουμε όλες τις απαραίτητες μελέτες κτιριακών έργων : αρχιτεκτονικές, τοπογραφικές, στατικές, αποκατάστασης ζημιών. Αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση των διαδικασιών έκδοσης κάθε τύπου άδειας της πολεοδομίας αλλά και άδειες λειτουργίας καταστημάτων. Επίσης αναλαμβάνουμε την τακτοποίηση αυθαιρέτων.

5.

Δόμηση και Κατασκευή

Αναλαμβάνουμε τη δόμηση κτιριακών έργων και την υλοποίηση εργασιών ανακαίνισης και διαμόρφωσης υπαίθριου χώρου. Σε μικρότερη κλίμακα αναλαμβάνουμε την κατασκευή ειδικών επίπλων.

6.

Συμβουλευτική

Παρέχουμε συμβουλευτική υποστήριξη για την ασφαλή αντιμετώπιση πληθώρας ερωτημάτων όπως για την επιλογή του ιδανικού χώρου σε συνεργασία με μεσίτες, για την δημιουργία ταυτότητας επιχείρησης σε συνεργασία με γραφίστες, για την αποδοτική κατανομή του προϋπολογισμού ενός έργου. Αναζητούμε μεμονωμένες λύσεις σε συγκεκριμένα προβλήματα και διερευνούμε πολεοδομικά/νομικά θέματα.