Μετατροπή διαμερίσματος σε γραφείο

grafeio 1Aς περιηγηθούμε στην ανακαίνιση του γραφείου μου!

Το συγκεκριμένο μικρό διαμέρισμα χρειάστηκε μια ριζική ανακαίνιση προκειμένου να συναντήσει το επίπεδο απαιτήσεων ενός σύγχρονου γραφείου στο κέντρο της πόλης!

Ο κατάλογος των εργασιών είναι μεγάλος και περιλαμβάνει: αποξήλωση πλακακιών, ειδών υγιεινής και αποχετευτικού δικτύου wc. αποξήλωση επίπλων και πλακακιών κουζίνας, αποξήλωση γύψινου διάκοσμου, σοβατεπί, εσωτερικών πορτών, καθαίρεση ντουλάπας, εσωτερικού τοίχου και γυψοσανίδων, σοβατίσματα και διόρθωση κλίσεων wc, καθολική νέα υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση, εφαρμογή πατητής τσιμεντοκονίας σε όλο το δάπεδο, εγκατάσταση νέων ειδών υγιεινής, σωμάτων καλοριφέρ, κουζίνας, δημιουργία νέων εσωτερικών χωρισμάτων από γυψοσανίδα, πάγκου wc από τσιμεντοσανίδα, σπατουλάρισμα και ελαιοχρωματισμοί όλων των τοίχων και ταβανιών, εγκατάσταση νέων φωτιστικών σωμάτων, σοβατεπί, πορτών, διακοπτών, μπαταριών, πόμολων, τοποθέτηση συστήματος συρόμενης βιβλιοθήκης, συστήματος πλέξιγκλας οροφής wc, συστήματος σκίασης, τοποθέτηση νέων custom made επίπλων αποθήκης/κουζίνας, βιβλιοθηκών και γραφείου.

Όλα τα έπιπλα είναι υλοποιημένα από μασίφ ξύλο, πάνω σε μοναδικά, πρωτότυπα και εξατομικευμένα σχέδια. Η έμπνευσή μου για τα σχέδια προήλθε από τα μαθηματικά και τη χρυσή τομή, τη συμμετρία και τις ίσες γωνίες. Για να αξιοποιήσω στο μέγιστο το μικρό αυτό χώρο δημιούργησα επίσης και πολλές ‘κρυφές’ κατασκευές! Δύο πολυθρόνες αντίκες πέταξαν την παλαιά τους φορεσιά και περιμένουν να σας υποδεχθούν!